Itsetuntemusta lisääviä ja vahvistavia kursseja

Nämä kurssit tapahtuvat turvallisena pienryhmänä. Maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä.
Jokainen osallistuja haastatellaan ennen kurssia. Kurssi toteutuu ja päivämäärä määrätään, kun ilmoittautuneita osallistujia on vähintään neljä.

Jos olet kiinnostunut, lähetä palautelomakkeella viesti haastattelua varten klikkaamalla tästä. Kerro itsestäsi lyhyesti ja se, miksi haluaisit osallistua kurssille. Jos ystäväsi on kiinnostunut, hänen täytyy ottaa itse yhteys, koska haluan olla yhteydessä jokaiseen henkilökohtaisesti ennen kurssin alkua.

Kuka tai mikä sinä olet?

Oletko miettinyt mikä tai kuka sinä olet?

Kysymyksiin ja vastauksiin perustuva matka tai prosessi.
Meditaatio ja pienryhmätyöskentely työkaluina.

Kurssi etenee 3 tunnin tapaamisin säännöllisin väliajoin. Jokainen tapaaminen alkaa luennolla. Kotitehtäviä jokaisen tapaamisen jälkeen.

Hinta:
25€/kerta/henkilö

 

Sisäinen Lapsi

Jokainen meistä on ollut joskus lapsi. Se lapsi elää meissä tänäänkin ja se lapsi saattaa ohjata meitä arvaamattoman vahvasti monissa tilanteissa ja kohtaamisissa.

Oletko valmis kohtaamaan oman sisäisen lapsesi ja tutustumaan häneen?
Takaan, että häneen tutustuminen ja hänen hoitamisensa vapauttaa ja auttaa irrottamaan monista elämää hallitsevista rajoistasi ja peloistasi.

Kurssi on 2 päivää kestävä prosessi yhdessä pienen ryhmän kanssa. Kummallekin päivälle on oma teemansa. Kurssille ilmoittauduttuasi saat jo pari pientä kirjoitustehtävää, jotka palautat ennen kurssia.

Ilmoittautuminen viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssin alkua. 
 
Hinta 150€/henkilö, joka maksetaan tilille viimeistään 3 päivää ennen kurssin alkua.