Olemme paikalla vain ajanvarauksella. Aikoja on tarjolla ti-ke-to klo 11-19 välillä ja joinakin viikonloppuina.

VASTAANOTTO

  • Keho- ja vyöhyketerapia sekä Reikihoidot Tampere Rautatienkatu 17-19 Parturi-Kampaamo Keitaan hoitohuoneessa. 

  • Ajanvarauslinkki https://nettiaika.fi/hyvinvointila, varaa helposti online.
    puh. 044 5804468  sateentie (at) protonmail.com


Kunnioitamme ja arvostamme teitä asiakkainamme ja terveytenne ja hyvinvointinne on sydämen asia meille, samoin on oma terveytemme ja pyrimme niitä edistämään parhaan kykymme mukaan. Tilojamme puhdistetaan, tarjolla on käsien pesumahdollisuus ja käsidesiä halutessanne käyttää sitä. Meillä hengitetään vapaasti. Pidämme siten huolta myös keuhkojemme ja koko kehon kunnosta sekä tunnistamme toisemme ja toivomme, että voimme tunnistaa asiakkaammekin 🙂

HUOM!!! JOS OLET OTTANUT KORONAROKOTTEEN, varaathan aikaa hierontaan aikaisintaan 2kk kuluttua viimeisimmästä pistoksesta.

Valtiollinen Potilasvakuutuskeskus on antanut ohjeet, että kysymme hierontaan tulevilta annetun k-rokotteen valmistajan, antamispäivämäärän ja sen, mitä oireita pistos on aiheuttanut. Tuon kokeellisen injektion ottaneilla on kohonnut riski saada vaarallisia verihyytymiä, -tulppia tai verenpurkauksia myös hoidon aikana.

Koronainjektion ottanut on omalla vastuullaan hoidossa, niin kauan kunnes valtiollinen potilasvastuuvakuutuksen takaaja Potilasvakuutuskeskus tekee päätöksiä mahdollisten vahinkojen korvaamisesta. Toistaiseksi he eivät ole ottaneet kantaa, korvaavatko kokeellisen poikkeusluvalla olevan injektion aiheuttamia ongelmia.