Olemme paikalla vain ajanvarauksella. Aikoja on mahdollista saada joihinkin iltoihin ja myös satunnaisesti viikonloppuihin, jos viikolla emme löydä sopivaa aikaa.


Kunnioitamme ja arvostamme teitä asiakkainamme ja terveytenne ja hyvinvointinne on sydämen asia meille, samoin on oma terveytemme ja pyrimme niitä edistämään parhaan kykymme mukaan. Tilojamme puhdistetaan, tarjolla on käsien pesumahdollisuus ja käsidesiä halutessanne käyttää sitä, hoitojen välit ovat riittävän pitkät, ette yleensä joudu kohtaamaan muita asiakkaitamme. Meillä voitte myös vapaasti hengittää <3 

HUOM!!! JOS OLET OTTANUT KORONAROKOTTEEN, toivomme, että varaat aikaa vasta noin 2-4 kk kuluttua pistoksesta. Potilasvakuutuskeskus on antanut ohjeet, että kysymme rokotevalmistajan, päivämäärän ja sen, mitä oireita pistos on aiheuttanut sinulle, koska tuon injektion ottaneilla on kohonnut riski saada vaarallisia verihyytymiä tai -purkauksia myös hoidon aikana.
Koronainjektion ottanut on omalla vastuulla hoidossa, niin kauan kunnes valtiollinen potilasvastuuvakuutuksen takaaja Potilasvakuutuskeskus tekee päätöksiä mahdollisten vahinkojen korvaamisesta. Toistaiseksi he eivät ole ottaneet kantaa, korvaavatko kokeellisen poikkeusluvalla olevan injektion aiheuttamia ongelmia. 

VASTAANOTTO

Nokialla Tyttölänkatu 3, vastaanotto Nokialla päättynyt 23.9.2021

Hannelen uusi vastaanotto Tampereella Rautatienkatu 17-19 Parturi-Kampaamo Keitaan hoitohuoneessa.

  • Hannelelle ajanvaraus toistaiseksi vain puhelimella tai sähköposti-/tekstiviestillä. HUOM! ei siis enää online varauksia.  puh. 044 5804468  sateentie (at) protonmail.com