Olemme paikalla vain ajanvarauksella.

Teemme töitä edelleen. Ystävällisesti muistutamme, että sairaana kuitenkaan ei kannata tulla hoitoon. Mekään emme tee sairaana töitä. 

Kunnioitamme ja arvostamme teitä asiakkainamme ja terveytenne ja hyvinvointinne on sydämen asia meille, samoin on oma terveytemme ja pyrimme niitä edistämään parhaan kykymme mukaan. Tilojamme puhdistetaan, tarjolla on käsien pesumahdollisuus ja käsidesiä halutessanne käyttää sitä, hoitojen välit ovat riittävän pitkät, ette yleensä joudu kohtaamaan muita asiakkaitamme. Meillä voit myös vapaasti hengittää <3 

HUOM!!! JOS OLET OTTANUT KOKEELLISEN KORONAROKOTTEEN (kaikki tällä hetkellä käytössä olevat koronarokotteet ovat kokeellisia ja poikkeusluvalla käytössä ainakin vuoden 2022 loppuun tai mahdollisesti 2023), POTILASVAKUUTUKSEMME EI VAHVISTA KORVAUSVASTUUTAAN KOKEELLISEN ROKOTTEEN SAANEELLE MAHDOLLISESTI HIERONNAN TAI HOIDON AIKANA TAI JÄLKEEN SATTUVISTA VAHINGOISTA, KOSKA NIIDEN ALKUPERÄ VOI OLLA ROKOTEVAURIO, JOTEN ROKOTETTUNA TULET OMALLA VASTUULLASI, muista aina kertoa milloin ja minkä rokotteen olet saanut, onko sinulla ollut tai parhaillaan oireita, joita sinulla ei ennen rokotusta ole ollut.  
Pyydämme sinua pitämään vähintään 4 viikon varoajan ennen ajan varaamista, sekin aika voi olla liian lyhyt varotoimenpiteeksi. 

VASTAANOTTO

Nokialla Tyttölänkatu 3: 

  • Hannele maanantaista torstaihin
  • Elise perjantaisin


AJANVARAUS

Online-ajanvaraus molemmille hoitajille ja kaikkiin toimipaikkoihin:

https://slotti.fi/booking/hyvinvointila/

Tai puhelimella:

044 023 3240