Kursseille on ilmoittautuminen puh 044 023 3240 tai sähköposti posti@hyvinvointila.fi. Jos en vastaa puhelimeen, jätäthän vastaajaan viestin selkeästi numerotietoineen, niin soitan takaisin, kun vapaudun.

 

Tapahtumien aikataulut

 

KURSSIT JA TAPAHTUMAT

2020

REIKI

 la-su Reiki I-kurssi Nokialla, Tyttölänkatu 3. Peruskurssi energian tunnusteluun ja energiatyöskentelyyn, lähihoitamiseen. Päivän kesto noin klo 10-17. Max 6 osallistujaa. 

 Lisätiedot täältä.

 Hinta 150€. Maksuohjeet tästä. 

 

Reiki II-kurssi ykköskurssin käyneille.
la-su + whatsapp-ryhmäharjoitukset n. 2kk lähipäivien jälkeen. 
 
Lähipäivinä käydään etähoidon käytäntö ja symbolit läpi ja sen jälkeen teemme noin 2kk ryhmäharjoituksia whatsapp-ryhmänä. Tarkoituksena on tehdä etäharjoituksia noin 3 krt viikossa noin 30-60 minuuttia sovittuina aikoina ja siihen osallistujien on hyvä sitoutua. 

Hinta: 180€, maksuohjeet tästä
Lisätietoja tästä

 

Reiki II lähi- + -etäkurssi
ykköskurssin käyneille, alkaa silloin kun sovitaan. Etähoito ja symbolit hoitamisessa, energian syvempi tunnustelu. 

Jos olet käynyt jollain toisella ykkösen, ota todistuksestasi kuva ja laita ilmoittautumisen yhteydessä kuva liitteenä.

Etähoito ja symbolit hoitamisessa, energian syvempi tunnustelu.
Paljon harjoituksia ja keskustelua aiheesta.

Harjoitukset saat videoina ja kirjallisina esimerkiksi sähköpostilla, jos sinulla on dropbox, tai liitteitä voi liittää myös esimerkiksi Whatsapp-yhteydellä. Niiden avulla harjoittelet itseksesi ja kurssiryhmän kanssa, yhteyksiä pidämme Zoom-, whatsapp- ja puhelinyhteyksin. Ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset tapahtuvat osin samanaikaisesti yhteisesti sovittuun aikaan (usein iltaisin klo 20-22 välillä) ja osin omavalintaiseen aikaan ja kestävät noin 2kk välillä päivittäin ja välillä muutaman päivän välein, joten varaudu sinnikkyyteen kurssin etenemisessä.

Jos yhtäaikaa linjoilla oleminen ei aina onnistu, ei huolta, aina jonkun kanssa voimme olla yhtä aikaa yhteyksissä.

Jos olet Nokialta tai Helsingistä, ryhmätapaaminen on helppo järjestää, kun kokoontumisrajoitteet ovat ohi. Jos olet joltain toiselta paikkakunnalta ja sieltä on useampia osallistujia, voimme järjestää yhteisen tapaamisen heidän kanssaan.

Ilmoittautuminen posti@hyvinvointila.fi tai puh 044023 3240, ilmoittautumisen yhteydessä kerrot, onko sinulla Whatsapp tai Messenger-sovellus ja onko esimerkiksi Zoom-sovellus sinulle tuttu.

Kurssittaja: Hannele Säteentie, jolla noin 20 vuoden kokemus Reikistä ja kurssien ohjaamisesta.

Kokonaishinta 180,-
Maksu kertamaksuna, voidaan porrastaa myös kolmeen erään, jolloin hintaan tulee 5€ erälisä. Ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen erä 65€ ja seuraavat 65€ erät sovitellaan noin 2 kk:n kurssiajan sisään.

Jos ehdottomasti koet tämän kurssin itsellesi tarpeelliseksi, mutta et pysty koko maksuun, perustele selkeästi ja totuudellisesti, miksi juuri sinun kuuluisi saada yhden erän alennus hintaan. Ensimmäinen maksu tulee suorittaa ilmoittauduttua.

Tilin numero  FI97 5730 0820 4709 67 

Paikka: Siellä missä olet 

Hinta 180,- Maksuohjeet tästä.