Reiki I-kurssi

Reiki I-kurssi: 14.-15.5.2022 la-su klo 10-16

Sisältö:                                                       
Mitä Reiki on ja miten se vaikuttaa, Reikin vihkimykset, Energiatyöskentely ja käsillä hoitaminen ja sen perusteita, itsehoito.
Kurssilla harjoitellaan kuuntelemaan ja tuntemaan energiaa. Harjoituksia tehdään aika paljon, että saisit mahdollisimman monipuolisesti kokemusta. 

Reiki yksinkertaisuudessaan on erittäin hyvä pohja ja perusta monelle hoitomuodolle ja tuki erilaisten hoitojen tekijöille. 

Reiki-kurssin käyminen vahvistaa myös kurssilaisen sielullista ohjausta ja asioiden avautumista ja järjestymistä sopivassa tahdissa. 

Kesto: kaksi päivää + kaksi zoom-kokousta kurssin jälkeen ryhmän kanssa sovittuna aikana. Yleensä la-su. Klo 10-17 molempina päivinä. Voit tilata kurssin myös omalle porukallesi sopimuksen mukaan.  Seuraavat Reiki I-kurssit Tampereella löydät kalenterista.

Hinta 183€.


Reikikurssini käyneille järjetän jatkokursseja ajoittain, niihin sisältyy lisää energiatyöskentelyä ja mm: värit, chakrat, äänityöskentely, menneet elämät. 

*Yksi keskustelun aihe eräästä Reikitapaamisessa:

Kauanko Reikihoito vaikuttaa?
Sanoisin, että kauan, ehkä jopa sielun loppumatkan takaisin lähteeseen :)
Hups - aika hurjaa, eikö? Hui mikä vastuu!

Hoitohan on ohjeistettu tehtäväksi ihannetapauksessa vähintään neljänä päivänä peräkkäin. Monestikaan se ei niin onnistu tämän päivän maailmassa. Toimii se kerran tehtynäkin ja sysää asioita johonkin suuntaan.

Hoidon vaikutus tosiaan on kauaskantoinen, vaikka se ei aina päällepäin näkyisi tai tuntuisi.Hoidon tiivein vaikutus on varmasti juuri hoidon tekemisen aikoihin ja muutama päivä sen jälkeen. Voisi ajatella vaikkapa pisaraa tai kosketusta tyynessä vedessä. Sen aiheuttamat väreet liikkuvat, laajenevat ja lopulta lakkaavat näkymästä ja sulautuvat muuhun veteen, vaikuttuneena.

Hoito purkaa tukoksia energian toimia hoidettavassa, oli se vaikka hoitaja itse. Asiat, tilat, sairaudet eli yhdellä sanalla sanottuna tukokset ovat energiakentässä eli aurassa (eetteri, tunne, mieli, syy-kehot) jo ennenkuin ne ilmenevät fyysisessä kehossa.
On suositeltavaa hoitaa sekä fyysistä kehoa että energiakenttää.

On merkitystä, millä mielellä ja tunteella hoidon teen. Kannattaa jättää määrittelyt korkeammalle taholle (olkoon hoito korkeimmaksi parhaaksi) ja toimia hoidon välikappaleena mahdollisimman puhtaana omista toiveista ja määritteistä, vaikka olisikin niin mielettömän ihanaa saada juuri sellaisia tuloksia aikaan, että ne näkyisivät ja tuntuisivat.

Ne tulokset yleensä joka tapauksessa tuntuvat tovin jossain muodossa ja vähitellen unohtuvat, niin että hoidettava ei enää edes muista, mikä sai muutoksen aikaan. Meidän on myös syytä muistaa, että kaikesta ei tarvitse saada tunnustusta, vaikka meidän egomme sitä kaipaisikin.

Muutokseen tarvitaan aina monta tekijää. Kuka osaa sanoa, mikä oli ensin ja mitä vaadittiin, että muutos lähti etenemään ja muuttuja sai rohkeuden lopulta muutokseensa tai paranemiseensa. Kukaan ei ole tainnut ratkaista sitäkään, oliko muna vai kana ensin - vai onko? 

 

Klikkaamalla tästä pääset lukemaan hieman enemmän Reikihoidosta.

Reiki II-kurssi

Aiheena on energiatyöskentelyn laajentaminen ja syventäminen, Reikin symbolit ja kaukohoito. 
Kurssin sisältöön kuuluvat lisäksi: oman elämän läpikäyminen Reikin avuin, puhdistavan hengityksen ja keskittymistä auttavan meditaation harjoittelu.

Intensiivikurssi eli la-su (tai voi olla myös muina viikonpäivinä, jos ryhmälle sopii) noin 10-17 ja yksi parin tunnin tapaaminen sovitaan ryhmän kanssa yhdessä sopivaksi. Lisäharjoituksia teemme Whatsapp-ryhmässä kurssin ja lopputapaamisen välissä.

Hinta 183€. Jos kurssi tapahtuu toisella paikkakunnalla majoitus ja matkakulut tulevat tämän hinnan lisäksi. 

Reiki II -etäkurssi

Jos olet käynyt jollain toisella ykkösen, ota todistuksestasi kuva ja laita ilmoittautumisen yhteydessä kuva liitteenä.

Paljon harjoituksia ja keskustelua aiheesta.

Harjoitukset saat videoina ja kirjallisina esimerkiksi sähköpostilla, jos sinulla on dropbox, tai ne voi liittää myös esimerkiksi Whatsapp-yhteydellä. Niiden avulla harjoittelet itseksesi ja kurssiryhmän kanssa, yhteyksiä pidämme Zoom-, whatsapp- ja puhelinyhteyksin. Ryhmän kanssa tehtävät harjoitukset tapahtuvat osin samanaikaisesti yhteisesti sovittuun aikaan (usein iltaisin klo 20-22 välillä) ja osin omavalintaiseen aikaan ja kestävät noin 2kk välillä päivittäin ja välillä muutaman päivän välein, joten varaudu sinnikkyyteen kurssin etenemisessä.

Jos yhtäaikaa linjoilla oleminen ei aina onnistu, ei huolta, aina jonkun kanssa voimme olla yhtä aikaa yhteyksissä.

Jos olet Nokialta tai Helsingistä, ryhmätapaaminen on helppo järjestää, kun kokoontumisrajoitteet ovat ohi. Jos olet joltain toiselta paikkakunnalta ja sieltä on useampia osallistujia, voimme järjestää yhteisen tapaamisen heidän kanssaan.

Ilmoittautuminen posti@hyvinvointila.fi tai puh 044023 3240, ilmoittautumisen yhteydessä kerrot, onko sinulla Whatsapp tai Messenger-sovellus ja onko esimerkiksi Zoom-sovellus sinulle tuttu.

Kurssittaja: Hannele Säteentie, jolla noin 20 vuoden kokemus Reikistä ja kurssien ohjaamisesta.

Kokonaishinta 183,-
Maksu kertamaksuna, voidaan porrastaa myös kolmeen erään, jolloin hintaan tulee 5€ erälisä. Ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen erä ja sovittuina aikoina loput.

Jos maksuaikoja tarvitsee muuttaa, ota rohkeasti yhteys ja mietimme sinulle sopivammat päivämäärät, kuitenkin niin, että koko summa tulee hoidettua kurssin aikana.
Jos ehdottomasti koet tämän kurssin itsellesi tarpeelliseksi, mutta et pysty koko maksuun, perustele selkeästi ja totuudellisesti, miksi juuri sinun kuuluisi saada yhden erän alennus hintaan. Silti ensimmäinen maksu tulee suorittaa ilmoittauduttua.

Tilin numero  FI97 5730 0820 4709 67 

Paikka: Siellä missä olet 

Reiki III-kurssi eli Reiki Master-kurssi

Oma yksilöllinen prosessi ja syvä matka itseesi.
Energioiden tuntemisen opettelua.
Hiljentymisharjoituksia.
Kurssi koostuu muutamasta kertauskurssista, yksilötapaamisista, erilaisista harjoitteista.

Vähintään vuoden mittainen tutkimusmatka yhdessä.

Tämän kurssin jälkeen voit toimia myös opettajana.

Hinta: 1000€, jonka voit maksaa joko yhdessä erässä tai kolmeen erään jaettuna. Voit suorittaa kolmanneksen kurssin hinnasta myöskin vapaaehtoistyönä, jos koko hinta on esteenä, mutta tahtoisit tehdä tämän prosessin.

Tässä erään Reiki Matkan käyneen lausunto: "Olen opiskellut Hannelen johdolla Reiki l- ja Reiki ll -kurssit sekä hän on ollut opettajani ja ohjaajani Reiki Master -prosessissani. Hannelen kurssit ovat lempeän käytännönläheisiä. Pitkä kokemus näkyy varmana ja koskettavana, mutta myös iloisena ja välittömänä tapana ohjata oppilaita. Hannele kuuntelee ja osaa aina kysyä ne oikeat kysymykset. Hannelen kurssien ansiosta olen saanut lisää varmuutta, tasapainoa ja luottamusta elämääni. Hänen ohjauksessaan olen tutustunut syvemmin itseeni, ja niissä vaikeissa ja epämiellyttävissäkin prosesseissa olen voinut aina luottaa hänen tukeensa, että löydän sen askeleen taas eteenpäin." 

Energiatyöskentelyn jatkokurssi

Lisää energian tuntemusta ja sen tuntemista. Harjoituksia, keskustelua, jakamista.

Yksi päivä 100€
Kaksi päivää 180€

 

 

 

Takaisin Kurssit valikkoon tästä.