Asiakkaiden kokemuksia hoidoista ja kursseilta

"Hannele Säteentie on lahjakas hyvinvoinnin moniosaaja ja asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti keskittyvä intuitiivinen parantaja. Yritin pitkään ratkaista kroonista iskiaskipuani fysioterapeutilla, tuloksetta. Yksi käynti Hannelen vastaanototlla kokonaisvaltaisessa käsittelyssä aukaisi fyysisen jumin ja henkisen puolen samalla. Vastuu hyvinvoinnistaan on ihmisellä itsellään, mutta välillä tarvitsemme tueksemme myös osaavia auttajia. 
suosittelen lämpimästi!"
Minna Marsh, mentaalivalmentaja

"Olen opiskellut Hannelen johdolla Reiki l- ja Reiki ll -kurssit sekä hän on ollut opettajani ja ohjaajani Reiki Master -prosessissani. Hannelen kurssit ovat lempeän käytännönläheisiä. Pitkä kokemus näkyy varmana ja koskettavana, mutta myös iloisena ja välittömänä tapana ohjata oppilaita. Hannele kuuntelee ja osaa aina kysyä ne oikeat kysymykset. Hannelen kurssien ansiosta olen saanut lisää varmuutta, tasapainoa ja luottamusta elämääni. Hänen ohjauksessaan olen tutustunut syvemmin itseeni, ja niissä vaikeissa ja epämiellyttävissäkin prosesseissa olen voinut aina luottaa hänen tukeensa, että löydän sen askeleen taas eteenpäin." Siri Preet Kaur, Tampere

"There is no-one like Hannele. Sessions with her are the most relaxing and healing, full of light. I want her back to Boulder!" "Hannele on ainutlaatuinen. Hoitosessiot ovat hyvin rentouttavia ja parantavia ja täynnä valoa. Haluan hänet takaisin Boulderiin!" DM, Boulder Co. 

"You are the best of best! I haven't got pain since I had just one session with you. You must come back to Boulder! We need your healing work here!" "Olet parhaista parhain! Kipuni on pysynyt pois hoitosi jälkeen. Sinun täytyy tulla takaisin Boulderiin, tarvitsemme parannusvoimaasi täällä!" GS Colorado 

"Hannelella on aivan omanlainen ote koko hoitotapahtumaan. Siinä häviää aika ja paikka, jännitykset ja kivut häviävät taivaan tuuliin. Kiitos!" SK, Tampere

Lopultakin sain apua jatkuviin päänsärkyihini ja lisäksi alan ymmärtää, mikä niitä aiheuttaa. Olen käynyt paljon hierojilla ja erilaisissa hoidoissa, mutta olet ehdottomasti yksi parhaista!” Nina H, Tampere

“Ihan mahtava meditaatio ja sain kosketuksen hiljaisuuteen. Olet mainio ohjaaja ja tapahtumissasi on niin helppoa olla, kun sinäkin olet aina oma itsesi. Kiitos!” KS

“Kiitos kehoterapia-hoidoista. Autoit oivaltamaan monia asioita itsestäni ja asioista, jotka ovat jumittaneet kehon ja tunteiden tasolla. Olen löytänyt rohkeutta kohdata joitakin piileviä tunteitani ja pelkojani. Elämäni tuntuu sujuvan arjessa ja työssä helpommin. Perhe-elämäni on rauhoittunut paljon tapaamistemme jälkeen enkä stressaa enää niin paljon asioista, jotka aiemmin vaivasivat minua.” Tarja L Tampere

” Hannele is the BEST! She has very good massage technique, great intuition and wonderful hands. I feel fully safe in her hands and can fall into a deep relaxation and allow her to open my blocks. She works on different levels re-establishing balance and flow. It is a deeply healing experience.”
Riitta Ojala-Lipman, LPC (Licensed Professional Counselor)
LMT (Licensed Massage Therapist)

” Hannele on PARAS! Hänen hierontatekniikkansa on erittäin hyvä, mahtava intuitio ja ihanat kädet. Tunnen olevani täydellisen turvassa hänen käsissään ja voin upota syvään rentouden tilaan ja antaa hänen availla lukkojani. Hannele työskentelee eri tasoilla ja siten auttaa palauttamaan tasapainon ja virtauksen koko olemuksessa. Hannelen antama hoitotapahtuma on syvästi parantava kokemus.”
Riitta Ojala-Lipman, LPC (Rekisteröity psykoterapeutti)
LMT (Rekisteröity hieroja), Boulder, Colorado

”My experience of Hannele, as a person and massage therapist, is excellent!!! She listens, is sincere, works ’just what you need’ and draws from her many sources of knowledge to ’be’ present with her clients/friends and assist them in receiving a quality experience. Love it!”

~Sue Burdyl Farwell , Boulder, Colorado

”Kokemukseni Hannelesta henkilönä ja terapeuttina on erinomainen!!! Hän kuuntelee, on vilpitön, tekee juuri sitä, mitä tarvitset ja ammentaa tietoa monista lähteistään ollakseen läsnä asiakkaalleen tai ystävälleen ja auttaakseen häntä saamaan hyvän hoitokokemuksen. Rakastan sitä!”

~ Sue Burdyl Farwell

”I was reffered to Hannele by another massage therapist, since I suffered with peripheral neuropathy ( tingling and painful feet ) for over 10 years. I have tried all kinds of therapy. Medications the neurologists prescribed had dramatic side effects. Through Hanneles approach with Reflexology and releasing the toxins I really felt relief and can unequivocally recommend this types of treatment.”

Martin Ters, MD, DDS, Superior Colorado

”Minut ohjasi Hannelen hoitoihin eräs hieroja. Hain apua 10 vuotta jatkuneisiin ääreishermosärkyihin (jalkojeni kihelmöintiin ja kipeisiin jalkapohjiin). Olen kokeillut kaikenlaisia hoitoja ja terapioita. Neurologin määräämillä lääkkeillä oli vakavia sivuvaikutuksia. Hannelen antamilla vyöhyketerapiahoidoilla ja ohjeilla poistaa kuona-aineita sain todella suurta apua vaivoihini. Voin suositella lämpimästi Hannelen hoitoja. ”

Martin Ters, Yleislääkäri, Hammaslääkäri, Superior, Colorado

“Hannele is one of the best massage therapists I’ve ever been blessed to get a massage from. She is an ever-evolving human being and soul who is a pleasure to be around and learn from. I am so grateful to know her and would highly recommend her to anyone. Hoping she’ll come back to the States so I can get one soon! Miss her!”

Sheri Shoutern, Massage Therapist and Poet, Louisville, Colorado

"Hannele on yksi parhaita hierojia, jolta olen saanut hieronnan. Hän on alati kehittyvä ihminen ja sielu, jonka seurassa on miellyttävä olla. Olen kiitollinen siitä, että tunnen hänet ja suosittelen häntä kenelle tahansa. Toivon, että hän palaa pian takaisin Valtoihin. Kaipaan häntä!"

Sheri Shoutern, hieroja ja runoilija, Louisville, Colorado.